Последната повече от година е доста тежка за Амбър Хърд. Не

...
Последната повече от година е доста тежка за Амбър Хърд. Не
Коментари Харесай

Къде ще живее Амбър Хърд

Последната повече от година е много тежка за  Амбър Хърд . Не единствено поради делото с Джони Деп, след което реномето и пострада съществено, само че и поради нападките, които получи.
 Джони Деп, Амбър Хърд и съглашението, до което доближиха двамата
Когато Амбър Хърд няма различен избор

Актрисата най-сетне склони глава

Имаше много хора, които желаеха Хърд да бъде отстранена от втория независим филм за Аквамен. Това не се случи, само че като цяло кариерата ѝ пострада.

Очевидно всички отрицателни настроения против актрисата са я предиздвикали да преосмисли престоя си в Съединени американски щати. От Daily Mail настояват, че Амбър Хърд е решила да напусне Холивуд и като цяло да смени континента.

Новият дом на актрисата пък се намира в Мадрид, Испания. Твърденията са, че непосредствен до Хърд човек е разкрил, че тя приказва испански и се усеща добре в страна дружно със своята щерка. 

Въпросният непосредствен човек твърди и че скоро няма да забележим Амбър Хърд в холивудска продукция, само че това може да се промени в бъдеще. " Най-вероятно ще се върне, когато моментът е подобаващ, за верния план. "
 Какво се случва с Джони Деп и Амбър Хърд една година след правосъдния развой
Година след правосъдния развой - какво се случва с Джони Деп и Амбър Хърд

Кое е най-важното за тях в този момент

От Page Six напомнят, че през предишното лято актрисата продаде дома си в Калифорния за малко над 1 милион $. А няколко месеца по-късно бе снимана по бански в Палма де Майорка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР